Ilse Schorrewegen

Mijn missie als Kantelaar is actief meebouwen aan een bezielde maatschappij waarin bevlogen mensen in waardengerichte organisaties en bedrijven het beste van zichzelf geven, omdat ze zich gewaardeerd voelen voor hun unieke bijdrage.

Daartoe bezorg ik hoogopgeleide, mature 40+ kenniswerkers – zowel zelfstandigen als mensen in dienstverband- inzicht in hun unieke bijdrage, tijdens het kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening schenkt, door middel van loopbaanbegeleiding en kantelcoachingstrajecten.

Daarnaast begeleid ik KMO’s die willen kantelen naar een waarderende organisatiecultuur waarin medewerkers het best van zichzelf kunnen, willen en mogen geven.

Meer dan 24 jaar professionele ervaring in verschillende sectoren en rollen en mijn breed netwerk zet ik in ter ondersteuning van het kantelproces van mijn klanten.

Als beelddenker en sensitief sterk persoon geef ik graag tips over hoe gelukkig blijven als je je een buitenbeentje of rebel voelt in onze erg gestructureerde en in hokjes denkende maatschappij.

Meer informatie lees je op mijn website www.kantel.be en via LinkedIn: https://be.linkedin.com/in/ilseschorrewegen.