Resultaatgericht outplacement

Binnen de 3 maanden een geschikte job of een opleiding bij heroriëntering. Daarvoor maak je gebruik van outplacement. Geef je ontslagen medewerker nieuw perspectief!

outplacement

Maak ontslag menselijk

Heb je één of meer medewerkers ontslagen of plan je een reorganisatie? Dan wil je dit wellicht zo menselijk mogelijk organiseren, zodat ontslagen werknemers vlot een nieuwe job vinden. Outplacement zal je daarbij helpen.

Outplacement als nieuwe start

Binnen de 3 maanden een geschikte job of een opleiding bij heroriëntering. Dat is het doel van mijn outplacement. De voordelen:

  • Je biedt je ontslagen medewerker(s) nieuw perspectief en ontplooiingskansen.
  • Ontslag wordt geen persoonlijk drama: je medewerker heeft uitzicht op nieuwe job.
  • Je vermijdt imagoschade door een constructief einde van de samenwerking.

Je levensfases en je loopbaanHoe ik outplacement aanpak?

  • Verwerking van het ontslag indien nodig: ik laat emoties tot rust komen, neem spanning weg en zet die om in de motivatie om een nieuwe job te vinden.
  • Loopbaancoaching op maat: je medewerker (her)ontdekt zijn talenten en droomjob, bouwt een netwerk uit, heeft een plan van aanpak en leert succesvol solliciteren.

Volgens Dirk mag een hogere leeftijd geen belemmering zijn voor het vinden van een job. En hij bewees het ook. Ik ontdekte hoe ik, door mijn netwerk rechtstreeks in te zetten, snel een nieuwe, uitdagende job kon vinden. Ik boekte meteen resultaat! – Gert Serroyen

Daarom schakelen klanten mij in

  • Communiceer met respect over ontslag. Ontslag is vaak een ingrijpende ervaring. Ik geef daarom het nodige zelfvertrouwen en toekomstperspectief, én begeleid je communicatie voor zowel ontslagenen als achterblijvers.outplacement
  • Ga niet over één nacht ijs. Door mijn jarenlange ervaring ben ik vertrouwd met de arbeidsmarkt, met focus op professionals en kaderleden.
  • Vergroot de kans op succes. Mijn uitgebreide netwerk en kennis van gebruik van sociale media (LinkedIn) ondersteunt je ex-medewerker naar de juiste job.

outplacementIk behaalde het CERTO-certificaat, het kwaliteitslabel voor outplacementkantoren.

En krijg een vrijblijvend voorstel
voor je outplacementtraject.