Over mij

Een loopbaan in diverse werkomgevingen, samenwerking met Scandinavische professionele organisaties en de outplacement-wereld. Daarop baseer ik mijn loopbaanadvies dat jou een duurzame voorsprong geeft.

Meer dan een coach

dirkameel-aboutNa een economische opleiding bouwde ik mijn loopbaan uit, o.m. bij werknemersorganisaties, Scandinavische professionele organisaties, VDAB en outplacementkantoren. Daardoor heb ik een brede visie op bedrijven en professionele profielen, zowel via carrière-coaching als outplacement. En boek ik deze resultaten voor jou:

  • Ontwikkel een toekomstvisie voor jouw loopbaan, die je duurzame voorsprong geeft. Ik hou rekening met jouw werk – privé balans, ik zie de toenemende druk in de werksfeer, maar ook de boeiende uitdagingen die op jou afkomen – in de arbeidsmarkt.
  • Leg de link tussen je korte- en langetermijnvisie in je huidige en toekomstige professionele en persoonlijke levensfase. Ik toon je het totaalplaatje van de vele mogelijkheden: het bos door de bomen.

Mijn profiel: Loopbaancoach | Outplacement | Career guidance & counseling | MBTI | Business Canvas Model | #loopbaancheques

Voor jou als medewerker, professional, leidinggevende, focus ik op intensieve zelf-diagnose/analyse, verschuivingen in je rol, je ambities waarmaken:
– je persoonlijk & professioneel profiel en je match met de sterk evoluerende arbeidsmarkt.
– loopbaancoaching: ik maak je talenten zichtbaar, optimaliseer je ‘personal branding’ en je netwerk.
– Binnen de paar maanden een geschikte job, met werk-privé balans, bij outplacement.

Voor jou als bedrijf of organisatie: 
– Coach ik met als doel: méér motivatie, inzet en werkplezier bij je medewerkers
– Employer- & employee branding: ik garandeer je succes in je zoektocht naar nieuwe klanten / nieuwe markten / nieuwe medewerkers / een nieuwe talenten (o.a. met sociale media). MBTI

Mijn EXPERTISE:
– MBTI-stap I & II als tool voor persoonlijkheids-analyse en teamdynamiek: accreditatie.
– Business Canvas Model: Op zoek naar een juiste fit tussen jouw product en de markt?!
– LinkedIn & Twitter expert: voor effectief gebruik bij je ‘personal branding’ op de arbeidsmarkt of klantenservice.
– MindManager 2018: ik benut die sterk interactieve tool om ideeën te bundelen,
complexe ‘processen’ eenvoudig voor te stellen.

over mijMedewerkers coachen om hun talenten optimaal in te zetten en een juiste balans te bereiken met hun persoonlijke levenssfeer, werkt dus. Met muziek nog beter …

Ik wil jou daarbij helpen.