Realiseer je droom met ons team

LesleyAnnemie CelisUte CoudyserD A (115)

ilse-schorrewegen

 ingrid-de-cooman-medium

 Ingrid_2015 08 27

Sabien De Corte

Wie zijn we?

8 senior profielen met bakken ervaring in verschillende sectoren en met uiteenlopende achtergronden – HRM, Communicatie, Sales en Marketing, Verzekeringen, Bemiddeling, Onderwijs, Zorgsector, Werknemersorganisaties, Training, Therapie, Arbeidsorganisatie. Allen gebeten door het werken met mensen-virus. We zijn ervan overtuigd dat organisatie-en individuele coaching/training, zowel professioneel, resultaatgericht als warmmenselijk moet zijn.

Wij zetten ons in voor meer werkplezier, meer voldoening vanuit de professionele bezigheden, meer samenwerking en verbinding, met jezelf en met de rest van de wereld omdat we geloven dat gelukkige medewerkers in mensgerichte organisaties een toprecept vormen voor een bezielde maatschappij.

Klik gerust op de foto’s om meer details per persoon te lezen.

Waarom werken we samen?

Wij bouwen graag een realistisch loopbaanperspectief met mensen uit vanuit hun droom, waarbij we gebruik maken van methodes die peilen naar kernkwaliteiten, sterke punten, breinvoorkeur, competenties, talenten, motivatie, drijfveren, waardenkader en passie(s).

Zelfreflectie en zelfprofilering zijn daarbij middel en doel. Op termijn moet je als klant zonder ons verder kunnen, we streven naar zelfsturing bij onze klanten. Dat alles, aangevuld met een realistische kijk op de arbeidsmarkt - gevoed vanuit onze eigen rijke professionele ervaring – is een toprecept voor outplacementtrajecten, organisatiecoaching en loopbaancoaching. Daarom kan je bij ons ook terecht voor individuele loopbaancoaching met loopbaancheques via VDAB.

Wat zijn onze basisprincipes?

We nodigen jou – of je team – uit op een integrale manier naar jezelf en je werkomgeving te kijken, naar jouw levensfase en je eigen specifieke context. We gebruiken daarbij de waarderende benadering, met oog voor alle mogelijkheden en kansen die zich nu aanbieden en de talenten die je vandaag hebt, individueel, of als team.

Wat ligt onze expertise?

  • psychologische bevragingen en testen die de zichtbaarheid op je eigen persoonlijkheid verhogen
  • match tussen persoonlijke- en organisatiecultuur en waarden
  • zoektocht naar rollen & talenten die in hoge mate aansluiten bij jouw sterke kanten en die jou dus werkplezier en energie geven op lange termijn
  • intensieve zelfdiagnose
  • versterking van jouw positie in je organisatie en jouw eigen aandeel daarin
  • verkennen van andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt (ook zelfstandige)
  • persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee je zelfsturend aan de slag kan

loopbaancheques