Realiseer je droomjob met dit team

Annemie CelisUte Coudyser

ilse-schorrewegen

 ingrid-de-cooman-medium

 Ingrid_2015 08 27

Sabien De Corte

 foto Ria Goris

Wie zijn we?

8 senior profielen met bakken ervaring in verschillende sectoren en met uiteenlopende achtergronden – HRM, Communicatie, Sales en Marketing, Verzekeringen, Bemiddeling, Onderwijs, Zorgsector, Werknemersorganisaties, Training, Therapie, Arbeidsorganisatie. Allen gebeten door het werken met mensen-virus. We zijn ervan overtuigd dat organisatie-en individuele coaching/training, zowel professioneel, resultaatgericht als warm-menselijk moet zijn.

Klik gerust op de foto’s om meer details per persoon te lezen.

Waarom werken we samen?

Mensen die zich gewaardeerd voelen, overstijgen zichzelf, nemen hun verantwoordelijkheid ten volle op, ook in het sturen van hun loopbaan. Daarin begeleiden wij – zelfstandige loopbaancoaches –  elke coachee vanuit volgende overtuigingen:

  • Wij dromen van organisaties en bedrijven die open staan voor die samenleving en de mensen met hun unieke talenten de ruimte geven om aan duurzaam, bezield ondernemerschap in een betere wereld vorm te geven.
  • We gaan voor een ‘open’ en ‘betrokken’ cultuur, die zowel in de interne organisatie, als in de bedrijfsprocessen voelbaar is. Die creëert meteen ‘vertrouwen’, ‘integriteit’, ‘betrokkenheid’, ‘transparantie’, zowel bij de eigen medewerkers als bij alle extern betrokken partijen: klanten, leveranciers, community, etc.
  • We gaan voor een ‘creatieve’ organisatiecultuur, die een nieuwe manier van ‘denken’ en ‘handelen’ bij medewerkers in beweging brengt: een dynamische, creatieve en ondernemende werkomgeving. Iedereen is bereid zijn nek uit te steken en risico’s te nemen in een steeds complexere en uitdagender bedrijfsomgeving. Snel inspelen op de markt om zo de ondernemingsrisico’s beter in te schatten.

Wat zijn onze basisprincipes?

We nodigen jou – of je team – uit op een integrale manier naar jezelf en je werkomgeving te kijken, naar jouw levensfase en je eigen specifieke context. We gebruiken daarbij de waarderende benadering, met oog voor alle mogelijkheden en kansen die zich nu aanbieden en de talenten die je vandaag hebt, individueel, of als team.

  • We gaan voor overleg, dialoog, verbindende communicatie, en teamgeest in elke organisatie. Zo creëren we wederzijdse betrokkenheid én respect voor een duurzame werk-privé balans. Het welzijn, het-goed-in-zijn-vel-zitten van de individuele medewerker staat centraal.
  • Wij geloven dat mensen zelfsturend, vanuit reflectie rond hun talenten en levensloopbaan kunnen werken aan meer persoonlijk leiderschap en zo hun weg kunnen vinden op een complexe arbeidsmarkt in een maatschappij vol uitdagingen.
  • Wij zetten ons samen in voor meer werkplezier, meer voldoening in de job, meer verbinding – met jezelf en met de rest van de wereld.
  • We werken op maat van de klant, volgens een bepaald raamwerk en door middel van inzet van een heel aantal tools waarin we altijd deskundig en gecertificeerd zijn. Als onze tools en aanpak niet de ideale zijn, verwijzen wij resoluut door naar anderen.

Waar ligt onze expertise?

Talentgerichte benadering / Oplossingsgericht werken / Systemisch denken / Transformationele benadering / Gestaltcoaching / Positieve psychologie.

loopbaancheques