Sabien De Corte

Jouw uniek verhaal is het vertrekpunt om samen je loopbaanvraag scherp te krijgen.  Wat is het dat je écht wil in je professionele leven, welk doel heb je voor ogen en hoe kan je dat stapsgewijs bereiken? Als coach ben ik jouw kritisch klankbord bij het verkennen van je potentieel, je competenties of het herwinnen van je goesting om te werken. Samen onderzoeken we wat in de weg staat (en dat kunnen ook bepaalde overtuigingen of gedachten zijn) om te realiseren wat jij wil en wat haalbaar is. Je wordt versterkt zodat je nét dat stapje verder zet dan wat je nu voor mogelijk houdt op basis van een actieplan.

Mijn aanpak is no-nonsens, doelgericht en versterkend. Ik coach en begeleid  professionals met verschillende methodieken en tools (o.a. InsightsÓ Discovery) naargelang de vraag die zich aandient.

Naast individuele loopbaanbegeleiding werk ik ook samen met leidinggevenden, teams en organisaties. Daarbij zet ik mijn coaching en HR-expertise in om de wisselwerking te bevorderen tussen medewerkers, teams en de organisatie. Teamcoaching, workshops of trainingen gaan onder meer over het verhogen van de individuele en team effectiviteit, (zelf)leiderschap ontwikkelen en versterken, overstappen naar een feedbackcultuur… ‘Wat doe jij nog (niet)?’ is de vraag die zowel de medewerker als het team of de organisatie moet beantwoorden. Daarbij wordt iedereen uitgedaagd om het eigen aandeel te onderkennen en kan de samenwerking versterken door in te zetten op de uitbouw of de verdieping van ieders persoonlijke groei en die van het team.

Mijn gegevens:

Lange Elzenstraat 93

2018 Antwerpen

sabien.decorte@invigo.be

www.invigo.be

GSM 0475/456.220